Mostečtí lvi
30. 7. 2024 | TM

Naši svěřenci měli tu čest otevírat brány olympijského festivalu

Dvojnásobná olympijská vítězka Barbora Špotáková slavnostně otevřela brány olympijského festivalu u Jezera Most.

Týdenní letní hokejové soustředění malých hokejistů bylo nabité svým programem od pondělí do pátku. Čtvrtý ročník této akce, opět proběhl formou příměstského tábora. V rámci programu byly pro děti připraveny na každý den dva tréninky na ledě, dva na suchu a jedenkrát v týdnu v rámci rekonvalescence odpolední návštěva aquadromu. Zajištěno bylo také celodenní stravování a pitný režim. Ani letos nechyběla charitativní akce, tentokrát věnovaná malé Ivance.

Zakončení našeho soustředění proběhlo stylově. Naše hokejové naděje měli tu čest se stát prvními čestnými hosty a společně s olympijskou vítězkou Barborou Špotákovou otevírat brány olympijského festivalu konaného u Jezera Most. Nejen tuto chvilku slávy, pár společných fotek s ambasadorkou akce a maskotem Phryge, ale především sportem nabité odopoledne jsme si na této ojedinělé akci konané v našem městě mohli užít. Přes 50 sportů, přítomnost známých osobností a doprovodný program, toto nejen sportovně nabité odpoledne, popravdě doslova odrovnalo nejen naše budoucí hokejové legendy, ale také trenérský doprovod.

Děkujeme všem za další parádní ročník oblíbeného letního soustředění a už teď se těšíme v posledním červencovém týdnu roku 2025 na viděnou.