Mostečtí lvi
2. 9. 2024 | TM

Herní premiéra nové mládežnické tradice

Předposlední srpnový víkend byl pro starší žáky nabitý.

V rámci předposledního srpnového víkendu jsme zažili dvě herní hokejové premiéry. Na sobotu 24. srpna jsme pro žáky osmé třídy přichystali turnaj O pohár primátora města Mostu. Turnaje se zúčastnily čtyři výběrové celky včetně domácího mužtsva MOSTEČTÍ LVI. Po celou sobotu bylo možné shlédnout velmi vyrovnané hokejové souboje a pozápasové nájezdy, které nakonec drobnými rozdíly určily pořadí všech zúčastněných. V sobotu si pohár z rukou primátora města Mostu Marka Hrvola přebíral tým Pilsen Wolves, na druhém místě byl oceněn tým Viking Hockey, bronzové medaile přebíral tým domácích MOSTEČTÍ LVI a na čtvrté pozici byli odměněni hráči týmu HC Rakovník.

V neděli se ve stejném herní systému odehrál turnaj pro žáky sedmé třídy pod názvem O pohár předsedy klubu MOSTEČTÍ LVI. Po celodenním boji bylo opět rozhodnuto. Putovní pohár předsedy klubu zamířil k výběrovému týmu Viking Hockey, stříbrné medaile převzal tým Pilsen Wolves, třetí příčka opět patřila domácím a čtvrté místo obsadili Buldoci Neratovice.

Všem hráčům děkujeme za parádní výkony a fair-play. Věříme, že se s některými z vás potkáme třeba opět za rok na již druhém ročníku této akce pod názvej turnaj O pohár primátora města Mostu a O pohár předsedy klubu MOSTEČTÍ LVI.

Děkujeme a přejeme všem hodně štěstí!