Mostečtí lvi
27. 9. 2024 | TM

Úspěšná náborová akce

Celorepubliková náborová akce Pojď hrát hokej pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci Českým svazem ledního hokeje přilákala nové malé naděje.

V úterý 24. září 2024 v čase od 17.00 do 19.00 hod proběhla v SUTOR Areně Most, náborová akce Pojď hrát hokej.

Příchozí rodiče s dětmi čekala registrace účastníků, předání několika dárečků o Českého hokeje a partnerů akce, jako je třeba sportovní značka CCM či Kaufland, prezentace ledního hokeje a samotného hokejového klubu MOSTEČTÍ LVI, převlékání v šatně a poté program na ledě. Všechny děti jsme dle potřeby vybavili hokejovou výstrojí. Trénink na ledě začínal ukázkou mini utkání hráčů 3. a 4. kategorie, kteří následně na ledě zůstali a zapojili se do tréninku. Ten byl rozdělen na stanoviště s různou činností. Děti si vyzkoušeli nejen první krůčky na ledě, střelbu, drží hokejky, ale spoustu zábavných stanovišť na první seznámení s hokejem obecně.
Na konci této části byla provedena společná fotografie.

Po převléknutí v kabině byly rodičům a dětem ukázány další tréninkové prostory na zimním stadioně – střelnice a rozcvičovna, kde proběhla krátká ukázka tréninku na suchu. Děti se postupně zapojily a předvedly své dovednosti. Všichni rodiče byli seznámeni s informacemi k tréninkům hokejové základny a s možnostmi, jak začít hrát hokej v našem klubu MOSTEČTÍ LVI.

Jsme potěšeni celkovou účastí na akci, která čítá celkem 18 nových hokejový nadějí. Věříme, že se všichni malí hokejisté zapojí do tréninků základny. Ze strany klubu se do akce zapojilo osm trenérů a čtyři hráči z A-týmu na ledě, dvě asistentky na registraci, vedoucí trenér na prezentaci ledního hokeje a klubu, dva hráči ze starších žáků na výpomoc při oblékání do výstroje a 10 hráčů nižší kategorie na mini utkání. Po celou dobu akce nechyběl ani náš oblíbený maskot klubu.